De mooiste bloemwerken ontstaan vanuit ons hart. We werken met liefde en passie aan uw bloemenwens met onze mooie en bijzondere bloemen.

Met bloemen kun je emoties vertalen want ze maken blij maar ook kunnen ze troost bieden, geven ze een blijk van waardering of symboliseren ze bijzondere momenten.

Persoonlijkheid, vakkundigheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Ons bloemwerk kenmerkt zich door veelzijdigheid en unieke kleurstellingen. We maken graag gebruik van de meest bijzondere bloemen. 

We werken zoveel als mogelijk op een duurzame manier door zowel duurzame bloemen van kwaliteit te gebruiken als duurzame materialen.

Wij onderscheiden ons door naar je verhaal te luisteren en mee te denken met jullie wensen, daardoor word het bloemwerk nog persoonlijker en uniek. 

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Schroom niet en stel je vraag zodat wij je op ons best kunnen helpen. 

 

 

Zakelijk bloemwerk:

Een bloemenabonnement voor uw bedrijf is een visitekaartje bij de entree, geeft sfeer, zorgt voor positieve energie en creeërt een blij gevoel.

Naast mooi bloemwerk op de balie kunnen we ook zorgen voor groene energie door het gebruik van planten. Hierdoor krijgt een ruimte een fijne energie en zorgt het voor meer levendigheid. Het werken in deze ruimte zal als prettig worden ervaren.

Is er een jarige of wil je een hart onder de riem steken kunnen wij zorgen voor een fleurig cadeau. 

Wij denken graag met je mee. 

 

 

Bruidswerk:

Bij een van de mooiste dagen van je leven hoort bijzonder bloemwerk. Hiermee versterk je de beleving van je trouwdag. We bespreken het bruidswerk persoonlijk zodat het aansluit bij jullie droomdag. 

We bieden de mogelijkheid voor aankleding op locatie. Eventueel met het ombouwen van bloemstukken zodat je de hele dag plezier beleeft aan de gekozen bloemen.

 

 

Rouwbloemwerk:

Bloemen voor een afscheid helpen bij het verwerken van emoties. Ze dragen bij aan een waardevol en persoonlijk afscheid. 

Wij maken bloemwerk wat passend is bij het afscheid van jouw dierbare. Omdat rouwbloemwerk persoonlijk is, is het voor ons belangrijk om goed naar je te kunnen luisteren. Hiervoor maken we graag een afspraak waarin je uitlegt wat je wensen zijn.

Een afspraak kan bij jouw thuis plaats vinden maar ook kun je langskomen in onze winkel. Ook bieden wij de mogelijkheid om op locatie bloemwerk te maken eventueel met bloemen uit je eigen tuin. Je kunt als je het fijn vind ook meehelpen. Door op deze manier te werken word bloemwerk nog meer uniek en persoonlijk.

 

 

 

Heeft u nog speciale vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31623188350

Ook kunt u een bestelling plaatsen via de Webshop

Of bezoek onze winkel 

FLORIES Kerkstraat 41 Boekel