Bloemist in Uden voor verse bloemen

 

Haal het zonnetje in huis met een boeket verse bloemen van de bloemist in Uden. Via de webshop zie je het uitgebreide aanbod van fleurige boeketten. Kies tussen verschillende stijlen, zoals een wit bladboeket of een elegant paars boeket. Je haalt ze eenvoudig in huis, omdat de bloemen gewoon bij jou thuis bezorgd worden. Daarnaast verzorg ik ook rouwboeketten en bloemstukken voor bruiloften om iedere gelegenheid extra bijzonder te maken. Of kom langs in mijn atelier voor een workshop bloemschikken voor een creatieve ochtend.

 

Bloemist Uden

Bloemist in Uden voor een sfeervol kantoor

 

Kan jouw werkplek wel wat extra gezelligheid gebruiken? Met bloemstukken van de bloemist in Uden wordt sfeer gebracht in ieder kantoor. De bloemstukken worden op verzoek gemaakt, zodat ze altijd goed bij het interieur en de stijl van het bedrijf passen. Met een wekelijks arrangement heb je altijd de zekerheid dat je verse bloemen bezorgd krijgt, op een door jou gekozen moment. Een bos bloemen als relatiegeschenk of als beloning voor een hardwerkende medewerker wordt ook erg gewaardeerd. Een bloemetje is een klein gebaar, maar kan van grote betekenis zijn! Met verschillende groottes boeketten en prijzen, is er voor iedere wens wel een passend boeket te vinden voor bij jou thuis of op werk.

 

Stel zelf jouw boeket samen tijdens een workshop

 

Wil jij leren hoe je zelf het perfecte boeket of bloemstuk maakt? Kom dan langs bij de bloemist in Uden voor een gezellige workshop. Met een uitgebreide selectie aan verse bloemen en bladeren, stel jij zelf mooie bloemstukken samen die jouw woning ongetwijfeld zullen opfleuren. Kijk op de website voor inspiratie voor de bloemstukken die wij tot nu toe gemaakt hebben. Je hoeft zelf niets mee te nemen en bent van harte welkom in mijn winkel in Boekel. Voor maar €10,00 per les, exclusief materiaalkosten, geniet je van een creatief uitje bij een bloemist in Boekel.

 

Flories, jouw betrouwbare bloemist in Uden

 

Als bloemist in Uden sta ik graag voor jou klaar met al jouw bloemenwensen. Heb je een bijzonder verzoek waarvoor je persoonlijk in gesprek wilt gaan? Neem dan gerust contact met mij op via +31623188350. Bij online bestellingen bezorg ik overal in Nederland. Wanneer je via een bloemist in Gemert wilt bestellen, zit je bij mij ook goed. De bezorgkosten zijn namelijk gratis binnen Boekel, €2,50 in Venhorst, Handel, Erp, Volkel en Odiliapeel en maar €3,50 in Gemert en Uden. Zo hoeft een mooi bloemetje bestellen dus niet veel te kosten! Neem snel een kijkje bij het online aanbod, of kom langs bij mijn atelier in Boekel.