Op zoek naar een bloemist in Boekel?

 

Wil je een mooi boeket in huis halen? Dan kom je naar de betrouwbare bloemist in Boekel. Flories is er voor alle mensen met bloemenwensen! Zo kan je bij mij terecht voor boeketten, bloemstukken, maar ook voor het volgen van workshops om zelf bloemstukken te maken. Daarnaast verzorg ik ook bloemen voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, begrafenissen of bedrijfsevenementen. Bloemen brengen kleur en een fijne energie in elke ruimte. In mijn atelier werk ik vooral met verse bloemen, die zowel kleurrijk als geurrijk zijn. Ik combineer verschillende soorten bloemen om een mooi geheel samen te stellen, zo koop je altijd een uniek boeket dat je niet snel ergens anders zult zien. Kijk snel op de website voor inspiratie of kom gezellig langs bij de bloemist in Boekel.

 

Bloemist Boekel

Bloemist in Boekel voor elke gelegenheid

 

Bloemen staan niet alleen prachtig bij jou thuis, maar je maakt er ook een ander blij mee. Is er binnenkort iemand jarig? Verras jouw dierbare met een vrolijke bos bloemen van de bloemist in Boekel. Bestel op de website ook een kaartje mee met een persoonlijke boodschap om de jarige echt in het zonnetje te zetten. Verder verzorg ik ook boeketten en bloemstukken voor bruiloften. Hierbij kan je denken aan een corsage voor de bruidegom en bloemwerk voor de kinderen. Ook versier ik de trouwlocatie met bloemen en verzorg ik eventueel een bloemetje op tafel tijdens het feest. Zo maak je er een extra speciale dag van. Ook bij jou op kantoor wordt een bloemetje altijd gewaardeerd. Ze laten iedere entree of vergaderruimte stralen, zodat je met een goed gevoel op jouw werkplek bent. Met een wekelijks arrangement zal ik elke week bloemen bezorgen vanuit Boekel bij jou op kantoor of bij jou thuis.

 

Zelf jouw boeketten of bloemstukken maken?

 

Heb jij een passie voor bloemen? Kom dan een workshop volgen bij de bloemist in Boekel. Je gaat zo zelf aan de slag om prachtige bloemstukken te maken met jouw favoriete bloemen. Kom samen met een aantal vriendinnen voor een leuke middag uit, en geniet van het aanzicht van alle mooie kleuren en geuren. Tijdens de workshop behandelen wij verschillende thema’s die aansluiten op de seizoenen. Zo maken we in het voorjaar een vrolijk voorjaarsstukje en rond de feestdagen een feestelijk kerststukje.

 

Over de bloemist in Boekel

 

Mijn naam is Risanne Kerkhof en ik ben bloemist in Boekel. Mijn bloemenwinkel is gevestigd in Boekel, waardoor ik ook goed te bereiken ben wanneer je op zoek bent naar een bloemist in Uden of bloemist in Gemert. Kijk op de webwinkel voor het uitgebreide aanbod aan boeketten en bloemstukken. Via de website bestel je eenvoudig jouw favoriete boeketten die bij jou thuis worden bezorgd. Heb je een bijzondere bloemenwens? Neem dan contact met mij op via +31623188350. Ik hoor of zie je graag in mijn atelier!